Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ BLOG.

Το ότι αναδημοσιεύουμε άρθρο και μάλιστα το συγκεκριμένο δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα με αυτό. Το θέτουμε στη κρίση σας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Παρακαλούμε, αν έχετε άρθρο ή θέλετε να καταθέσετε την άποψή σας για την εκλογική αναμέτρηση, στείλτε το με e-mail στη διεύθυνση μας.

Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 269
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 15, 2009 2:23 pm Θέμα δημοσίευσης:





Κλείστε τα κανάλια και μη διαβάζετε τον Τύπο

Το πολιτικό παιχνίδι είναι προδιαγεγραμμένο και τα χαρτιά σημαδεμένα.

Τα ΜΜΕ «ξερνούν» πηχτά κύματα παραπολιτικής παραπληροφόρησης και ασύστολων ψευδών. Τέτοιος αποπροσανατολιστικός εμπαιγμός του ελληνικού λαού, ίσως, να μην έχει ιστορικό προηγούμενο.

Μια σκανδαλωδώς κατευθυνόμενη και διατεταγμένη παραπολιτική φιλολογία.

Με ορατότατο στόχο: Την πλύση εγκεφάλου για το σπρώξιμο του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση, τη βατερλοποίηση του Κώστα Καραμανλή και την άνοδο της Ντόρας.

Μόνο η τυφλοί και οι φανατικοί των κομματικών στρατών δεν το βλέπουν.

Δυστυχώς έχουμε και πολλούς τυφλούς και πολλούς κομματικά αγκυλωμένους…

Έτσι, μάλλον, οι επελαύνοντες «νταβάδες» θα πραγματοποιήσουν την πρώτη, καθοριστική, φάση των σχεδίων τους: Το Βατερλό Καραμανλή και την αυτοδυναμία του Γιωργάκη…

Γι’ αυτό όλος ο χορός της δημοσιογραφικής διαπλοκής και των τηλεοπτικών «μπράβων» περιστρέφεται γύρω από τα «Οικονομικά», γύρω από τις παρλαπίπες του Γ.Π. στη Θεσσαλονίκη, τις οποίες (παρλαπίπες) όχι μόνο εξωραϊζουν, αλλά και τις πλασάρουν σαν διαφορετική, πιο «δημοκρατική», οικονομική επιλογή από αυτή της Ν.Δ.

Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη εκλογική μάζα «χρήσιμων ηλιθίων» για να λέγονται τέτοια παραμύθια και τόσες υποσχέσεις από τους φρικώδεις μηχανισμούς της παραπληροφόρησης και τους ποικίλους πολιτικάντηδες.

Φαίνεται ότι θεωρούν τον ελληνικό λαό παντελώς ηλίθιο με το να κάθονται να «στήνουν» πασαρέλες κοκορομαχιών πάνω στην οικονομική πολιτική, όταν αυτή καθορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ και χωρίς ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών.

Όταν είσαι χειροπόδαρα δεμένος από την Ε.Ε. δεν μπορείς να μιλάς, και μάλιστα στο μέσον μια βαθύτατης καπιταλιστικής κρίσης, για διαφορετική πολιτική από αυτή που καθορίζει, επιβάλλει και ελέγχει το Διευθυντήριο των πολυεθνικών.

Το έχουμε ξαναγράψει:

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι η οικονομία: οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν βγει από τις κάλπες, ακόμα και το ΚΚΕ, δεν μπορεί να χαράξει ΚΑΜΙΑ άλλη οικονομική πολιτική από αυτή που προστάζει η Ε.Ε.

Πρέπει να ανατρέψεις αυτή την αιχμαλωσία. Και αυτό δεν γίνεται με καμία κάλπη. Απαιτεί επαναστατική ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης. Και αυτή προϋποθέτει ισχυρό, συνειδητό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα που δεν υπάρχει…

Εξάλλου αυτό το ζήτημα το έκανε ολοκάθαρο και Αλμούνια:

«Οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας», υπογράμμισε ο αρμόδιος Επίτροπος της Ε.Ε. Χοακίν Αλμούνια, υπενθυμίζοντας πως η νέα ελληνική κυβέρνηση, όποια και αν είναι, θα πρέπει στις 24 Οκτωβρίου να ενημερώσει την Επιτροπή για τα μέτρα που έχει υιοθετήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με τις συστάσεις της Επιτροπής και του Ecofin»!!!

Και, όμως, οι «νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους περιστρέφονται μόνο γύρω από αυτό και παραφιλολογούν πάνω στα ψεύδη και τη δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο:

α). Εύκολα παρασύρεις τα εκλογικά κορόιδα, δηλαδή τη μάζα των «χρήσιμων ηλιθίων» που στενάζει και καταστρέφεται οικονομικά. Εμπορεύεσαι την απελπισία της και την οδηγείς εκεί που θέλεις, ελπίζοντας αφελώς, αυτή η μάζα, σε κάτι καλύτερο…

β).Εξω όμως από αυτή την οργανωμένη παραπλάνηση, πετυχαίνεις και κάτι άλλο: Εξαφανίζεις τα εθνικά ζητήματα και τους εφιάλτες που έρχονται.

Να, γιατί, ΟΥΔΕΙΣ ρωτάει τους πολιτικούς πάνω σε αυτά τα μεγάλα εθνικά θέματα και να, γιατί, κανένας πολιτικός απατεώνας δεν τα θίγει…

Εδώ προωθείται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάλυση της Ελλάδας και ουδείς μιλάει…

ΟΠΩΣ έχουμε αναπτύξει στα προηγούμενα κείμενά μας, το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι τα «εθνικά ζητήματα».

Αυτή είναι η βάση σήμερα.

Όταν διαλυθούμε εθνικά ΚΑΝΕΝΑΣ αγώνας για Οικονομία και Κοινωνία δεν μπορεί να γίνει.

Το κοινωνικό ζήτημα, σήμερα, έχει ως αιχμή το ΕΘΝΙΚΟ.

Η «εθνική» διάλυση, διαλύει κάθε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΑΓΩΝΑ, κάθε δυνατότητα κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών διεκδικήσεων.

Η «αριστερά» σβήνει, ακριβώς γιατί υπονομεύει το εθνικό έδαφος, πάνω στο οποίο είναι συγκροτημένες οι αρθρώσεις της κοινωνικής και πολιτικής πάλης: Οι αρθρώσεις των λαϊκών κινημάτων…


Δεν υπάρχουν σχόλια: