Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

Είστε έτοιμοι για την αρχή του τέλους; Πιθανότατα όχι. Ο φίλος μας ο Περσέας με το σχόλιό του στο chat, μάλλον έχει δίκιο. Οι κυβερνώντες μέχρι σήμερα κάνοντας παιχνίδι με τα πιστεύω μας, με τις ανησυχίες μας για το αύριο και την ψευδή ανάγκη μας να επιβληθούμε και να αναρριχηθούμε κοινωνικά και οικονομικά, εις βάρος άλλων (πιθανότατα καλύτερων από εμάς), δημιούργησαν κόμματα και μηχανισμούς οι οποίοι εφάρμοζαν στη πράξη το ίδιο πρόγραμμα. Το μόνο που άλλαζε ήταν τα πρόσωπα, τα οποία κάθε φορά εκπροσωπούσαν το κόμμα ή την τάση εντός του κόμματος. Εκεί ακριβός ο μέσος Έλληνας όλα αυτά τα χρόνια κοίταξε να πάρει μερίδιο εξουσίας και σταθερότητας στη δουλειά, άρα και στο μέλλον.Αυτό δημιούργησε το γνωστό κράτος του κόμματος, όπου ναι μεν εφάρμοζε την οικονομική πολιτική που επιβάλλουν οι τράπεζες και τα διεθνή κέντρα, με αντάλλαγμα όμως το βόλεμα των ημετέρων. Έτσι δημιουργήθηκε ένας κρατικός μηχανισμός ανάξιων με πολιτική εκπροσώπηση ατόμων φελών, οι οποίοι έχουν σκοπό την συντήρηση και την διαιώνιση των ανάξιων. Η ύπαρξη ικανών στελεχών έρχεται σε δεύτερη μοίρα μέχρι την ηθική και οικονομική τους εξόντωση.
Φαίνεται ότι αυτό κοστίζει αρκετά, όχι μόνο στο Ελληνικό κράτος, αλλά και στα κέντρα τα οποία σχεδιάζουν το μέλλον του κόσμου μας. Η προκήρυξη εκλογών στα καλά του καθουμένου και οι δηλώσεις Παπαντρέου ότι, κάποιοι που ετοιμάζουν τα κοστουμάκια τους για να αναλάβουν θέσεις στη διαχείριση, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, δεν είναι τυχαίες. Το κομματικό κράτος έχει πεθάνει και μαζί του πέθανε και την Ελλάδα. Οι εντολές είναι ρητές, κάντε το αδύνατο δυνατό ώστε τα οικονομικά μεγέθη, έστω και στατιστικά να είναι στο μέσο όρο της ΕΕ. Αν δεν μπορείτε λόγο πολιτικού κόστους, τότε υπάρχει και η συγκυβέρνηση.

Συγκυβέρνηση με αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ θα εκφραστεί με την απόλυτη σιωπή από την μεριά της ΝΔ. σε ενδεχόμενη μη αυτοδυναμία, την διακυβέρνηση της χώρας θα την αναλάβουν και τα δύο κόμματα. Θα έχουμε κυβέρνηση αλά Γερμανίας, όπου οι δήθεν εχθροί, για το καλό της πατρίδας, έκαναν συγκυβέρνηση, συμβιβάζοντας τις αντίθετες, αλλά θεόσταλτες ιδεολογίες τους.
Ο κόσμος, ο λαός ως πολίτης έχει αντιληφθεί το παραμύθι προ πολλού. Η μάζα η οποία μετακινείται κάθε φορά από το ένα στο άλλο μεγάλο κόμμα, είναι η μάζα αυτή των πολιτών που έχει σκοπό την μέγιστη επωφέλεια. Οι άλλοι είναι η μάζα των ανθρώπων οι οποίοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την επιβίωση τους μέσω του κομματικού κράτους ή είναι σε απόλυτο συναισθηματικό κλοιό.
Τελειώσαμε κυρίες και κύριοι. Ο άκρατος καταναλωτισμός και η έλλειψη σχεδίου από τους φελούς που μας εκπροσωπούν, αναγκαστικά μας πήγαν στην καυτή αγκαλιά των τραπεζών, αυτές με τη σειρά τους για να αντέξουν δεσμεύονται από διεθνή κέντρα και τα διεθνή κέντρα από άλλα άγνωστα πρόσωπα και επιδιώξεις. Απωλέσαμε την ανεξαρτησία μας για τον καταναλωτισμό μας, τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουμε την γκλαμουριά μας και τους χαρισματικούς ηγέτες που έπαιξαν με την θέλησή μας για απόλαυση. Πλέων, η όποια
ανάπτυξη και ευημερία θα είναι εικονικές και θα έχουν ονομαστική αξία και αντίκρισμα σε νόμισμα.
Να γιατί τα κληρονομάκια μας το παίζουν έτσι. Ο ένας ξαφνικά έγινε φιλαλήθης και ο άλλος Μεσσίας. Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς τους δεν θέλει τώρα να κυβερνήσει

Ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: