Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕ!!

Τι διαβάζουν τα ματάκια μου και δεν τα βγάζουν τα χεράκια μου. Μιλάω βεβαίως για μια επιστολή ενός συνδημότη μας που βρίσκεται εδώ ο οποίος είχε τη κακή τύχη (ας πρόσεχε, αυτός το διάλεξε να βρεθεί στο τελευταίο (ο θεός να το κάνει) δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Διαβάζω κατ' αρχήν και μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτάκια μου, ότι υπήρχαν θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, πράγμα που σε έναν συντεταγμένο Δήμο, θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να συμβαίνει εκ του..... πονηρού, διότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν θα είχαν προλάβει να ετοιμαστούν και έτσι θα περνούσαν εύκολα οι της συμπολίτευσης ένα θέμα. Αυτά όμως σε ένα Δήμο που έχει Δημοτική αρχή αλλά και αντιπολίτευση, γιατί στον δικό μας, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Άρα λοιπόν γιατί θέματα εκτός ημερησίας διάταξης; Γιατί αντιμετωπίζουν το δημοτικό συμβούλιο, τον τοπικής αυτοδιοίκησης, σαν καφενείο, σαν τη παρεούλα τους, ξέρετε, μιας και βρεθήκαμε κάτσε να πούμε κι αυτό. Και καλά οι οραματιστές του γαλάνη, οι αναπτυξοπροοδευτικοί του σταράμου; ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!
Για να δούμε όμως μερικά από τα θέματα που έλυσαν.
Κουβέντιασαν λέει για τους τσιγγάνους και συμφώνησαν λέει να τους διώξουν αλλά οι αναπτυξοπροοδευτικοί του σταράμου, να μην το χρησιμοποιήσουν ψηφοθηρικά. Και αυτοί αντί να τους στείλουν στο αγύριστο, συμφώνησαν μαζί τους. Παίζουν με την ασφάλεια μας, με την υγεία μας, με την εκπαίδευση των παιδιών μας, για τα ψηφαλάκια τους. ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!
Στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν λέει, λεφτά για να μεταφερθούν κάποια καλώδια της ΔΕΗ στο Χρυσοβέρι, γιατί κάποιος λέει σήκωσε ψηλά το καμπαναριό και τώρα αυτά δεν είναι ασφαλή. Και συμφώνησαν όλοι. Αντί να βρουν τον υπεύθυνο, να τον υποχρεώσουν να ξαναφέρει το καμπαναριό με δικά του έξοδα εκεί που ήταν και στη συνέχεια να τον στείλουν στον εισαγγελέα, αποφάσισαν να πληρώσουν τη μεταφορά των καλωδίων με δικά μας έξοδα. Και συμφώνησαν όλοι. Και ο σταράμος και ο τσάμπα μάγκας βασιλείου που ξέρει μεν να φωνάζει, εκεί όμως που νομίζει ότι δεν έχει πολιτικό κόστος. Ξέρει να ρωτάει για τα χρήματα του χρηματικιβωτίου,γιατί είναι ασφαλής, δεν τα πήρε αυτός, αλλά εδώ έχει ψηφαλάκια, ο ψήφος των πιστών. Οπότε πληρώστε εσείς μ..... να κάνω τον καλό εγώ. ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!
Μετά φέρνουν εκεί στη κουβεντούλα, το θέμα των σφαγείων. ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ και ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΑ ΒΑΣΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ δΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Να αφαιρέσουν λέει την άδεια γιατί δεν τους πληρώνουν. Όχι γιατί ρυπαίνουν, όχι γιατί πιάστηκαν επ΄αυτοφόρω να πετάνε τα υπολείμματα στο αυλάκι, ΑΛΛΑ γιατί δεν τους πληρώνουν. Τώρα εγώ μπορώ αυθαίρετα να υποθέσω ότι τα χάλασαν στις μίζες, γιατί αυτό δεν θα έγινε ξαφνικά. Εδώ και κάποιο καιρό δεν θα πληρώνουν. Αιτίες να τους διώξουν εάν θέλανε είχανε. Ο κυρ' γιώργος τους έδωσε την αιτία από πέρυσι, αυτοί αγρόν ηγόρασαν. Και εγώ τώρα να ρωτήσω. Εάν αύριο το πρωί πάει ο κλητήρας να τους κάνει έξωση με την αιτιολογία ότι αυτοί δεν πληρώνουν και τ΄τότε αυτοί βγάλουν λεφτά και πληρώσουν, τότε όλα καλά; Μένουν; Και για τα υπόλοιπα; Χεστήκαμε μάγκες εάν σας μολύνουν; Εμείς να πάρουμε τα λεφτουδάκια μας και εσείς άντε πνιγείτε; Και οι αναπτυξοπροοδευτικοί του σταράμου, συμφωνούν; Όλα καλά τότε; ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!
Θα τελειώσω εδώ κάνοντας ένα ακόμα σχόλιο. Του είπε λέει μετά, ένας δημοτικός σύμβουλος ότι δεν του απάντησε ο νικολέων, γιατί ήταν προκλητικός. Μάάάάάλιστα! Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία. Η πρώτη ήταν τότε με το τοπικό συμβούλιο νέων που την έπεσε κοτζάμ αντιδήμαρχος σαμαντάς (τα δεύτερο καλό παιδί) στον 17χρονο Θανάση Δελβινιώτη γιατί ήταν λέει προκλητικός. Δηλαδή συνεχίζουν να πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με χάπατα. Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους και εμείς θα είμαστε ευγενικοί. Θα σκύβουμε το κεφάλι για να μην μας περάσουν για προκλητικούς Και ποιος ακριβώς δεν είναι προκλητικός δηλαδή; Αυτός που δεν ρωτάει πράγματα που δεν θέλουν να απαντήσουν;
Ακούστε κύριοι της αντιπολίτευσης, ο γαλάνης και η αποτυχημένη παρέα του είναι καμμένα χαρτιά, αλλά δυστυχώς μαζί τους φροντίζεται να καίγεστε και εσείς. Να είστε σίγουροι πως όταν θα φτάσει εκείνη η ευλογημένη ώρα των εκλογών για να απαλλαγούμε από τον τυφώνα "terminator and his loosers band" θα μας βρείτε μπροστά σας. Θα σας τα θυμίσουμε όλα αυτά και τα προηγούμενα και τα επόμενα. Και πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα έχετε καμία πειστική απάντηση. Βουλιάζετε μαζί τους και βουλιάζοντας μας δίνεται να καταλάβουμε ότι εάν εκείνη την Κυριακή του 2006 που ψηφίσαμε τον γαλάνη είχαμε ψηφίσει εσάς τα πράγματα για το Αιτωλικό ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. Σταματήστε λοιπόν να βγαίνετε στα καφενεία και να κατηγορείτε αυτούς, δεν σας πιστεύει κανείς. ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: