Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Ο δΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ, Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ και ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ

Διαβάζω στο etoliko gr. (εδώ) ξανά μια δήθεν ανοιχτή επιστολή προς τις αφεντομουτσουνάρες μας, όπου δήθεν, τάχα επειδή κλπ.
Γιατί σε μας ρε φιλαράκι; Τι προσπαθείς να αποδείξεις; Να δημιουργήσεις εντυπώσεις; Αγόρι μου ούτε αυτό δεν κάνεις καλά. Είσαι ένας εντελώς ανίκανος, ακόμα και για αυτό. Οι "Μη Ενεργοί Πολίτες" ξεκίνησαν την ευχάριστη δραστηριότητα τους ακριβώς μετά την ............ επιστροφή Φραγκούλη στα πράγματα. (εδώ βρίσκεται η πρώτη μας ανάρτηση)
Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο άνθρωπος που πέρασε σαν σίφουνας απο εδώ για να μην προσφέρει το παραμικρό. Ο άνθρωπος στο οποίο από τη πρώτη στιγμή εμφανίσαμε δίπλα στο χρηματοκιβώτιο. Αυτός ο άνθρωπος που δεν παραιτείται γιατί ο άλλος είναι ανάπηρος, και έτσι φυσικά είναι πολύ εύκολο να τον κουμαντάρει και να κάνει ότι θέλει. Και του το λέει δημόσια, στο δημοτικό συμβούλιο, και αυτός (ο ανάπηρος) δεν απαντάει καν, δεν το βάζει στη θέση του. Αυτόν τον άνθρωπο εσείς τώρα θέλετε να τον κάνετε ινστούχτορα των Μ.Ε.Π. επειδή συνεχίζεται να πιστεύεται ότι για την κατάντια αυτού του τόπου φταίμε εμείς. Σας το ξαναγράφουμε, Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΥΣΙΚΑ.
Εάν δεν το έχετε ξεχάσει δήμαρχος (λέμε τώρα) ΕΙΝΑΙ Ο γΑΛΑΝΗΣ. Αυτός τον επανέφερε. Εάν λοιπόν τώρα ο φραγκούλης αποστασιοποιήθηκε απο αυτόν, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Καλά, αυτός είναι ένας χοντρόπετσος είρων βλάχος και δεν παραιτήθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, αυτός ο δήθεν δήμαρχος γιατί δεν του ζήτησε να παραιτηθεί; Τι φοβάται. Ξέρει πιθανότατα αυτός. Γιατί όταν κατηγόρησαν τον φραγκούλη για τα 3.000.000, ο νικολέων δεν αναρωτήθηκε τι συμβαίνει και να ζητήσει άμεσο έλεγχο;
Άκουσε να δεις φιλαράκι, δεν ξέρω τι σου τάξανε και ποιό είναι το αντάλλαγμα για να κάνεις τη "φωνή του κυρίου σου", αλλά να ξέρεις ότι δεν θα το πάρεις ποτέ.
Γράφει ακόμα αυτός ο κύριος που στέλνει αυτή την επιστολή. " Ο άνθρωπος που καμαρώνει εδώ και 7 χρόνια ότι αυτός κάνει κουμάντο στο δημαρχείο" κατάλαβες τώρα γαλάνη γιατί σε λέμε ανίκανο; Αυτός το ισχυρίζεται, εμείς το φωνάζουμε, σου γράφαμε διώξτον και αυτόν και τη τσίντζου και εσύ σφύριζες αδιάφορα. Τώρα βέβαια βρήκες νέο σύμμαχο. Μα τι θα σου προσφέρει ρε νικολάκι μου. Καμμένο χαρτί είναι. Τι κάθεσαι και πιστεύεις ότι μ..... σου λέει;
Άιντε τράβα σπιτάκι σου να ησυχάσουμε και εμείς και εσύ.
Όσο γι αυτά σχετικά με τον Αντώνη, που ρωτάς "Εσείς τι από αυτά είστε και το ξέρετε σχολείο, φορέας ή σύλλογος;" σου απαντάμε ότι είμαστε άνθρωποι της κοινωνίας, που συζητάμε, μιλάμε ακούμε, αυτά που λένε ΌΛΟΙ οι παραπάνω που αναφέρεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα μάθει κανένας.
Τελειώνοντας γράφει αυτός ο κύριος "να μας πείτε τι ζητάτε". Ποιά μορφή εξουσίας έχετε κύριε και μας ζητάτε να ΠΟΥΜΕ σε ΕΣΑΣ τι ζητάμε; Εκτός και εάν ο υπογράφων αυτή την ανοιχτή επιστολή είναι ο ίδιος ο γαλάνης. Αλλιώς από που αντλείται αυτή την εξουσία;



Συντακτική ομάδα Μ.Ε.Π.
Η συντακτική μας ομάδα ευχαριστεί τον άγνωστο επιστολογράφο των ανοιχτών επιστολών που θυμήθηκε το Αινστάιν γιατί και εμείς είχαμε πραγματικά κολλήσει ως προς το πως να τον χαρακτηρίσουμε.

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

POIOS EINAI RE PAIDIA TOY MEP O NEOS SYMMAXOS TOY DHMARXOY?