Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ο ΝΕΟΣ (υποτιθέμενος) ΝΟΜΟΣ

Γεια σας, καλό μας μήνα.
Ο (υποτιθέμενος) νέος νόμος του φασιστοανθρωπάριου σανιδά δεν είναι καν νόμος. Είναι μια εκφοβιστική διάταξη, (την οποία καταδίκασε ήδη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το οποίο λένε ότι πρoέρχνονται αυτοί, αλλά μπράβο σας παιδιά την υιοθέτησε ο καρατζαφέρης) η οποία έχει σκοπό να κάνει όσους bloggers τσιμπήσουν, να κατεβάσουν τα ιστολόγια τους. Γι αυτό αγόρια μου μην πολυχαίρεστε. ΑΛΛΑ (αντιγράφω από το troktiko) θέλετε να μας πιάσετε; Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Any time (Ελληνιστί όποτε γουστάρετε, μόνο να έρχεσται με το ποπό).
Και επειδή μαθαίνω ότι ο δημαρχούλης έχει μοναδικό σκοπό της ζωής του να μας βρει και να μας παραδώσει στην πυρά, (λες κι νοιάστηκε η κοινωνία του Αιτωλικού ποιοι είμαστε, αλλά και επειδή μαθαίνω επίσης ότι το χειρότερό του είναι οι ωραίες φωτογραφίες μας, ζήτησα από το φίλο μου paparazzi να του κάνει (και σε εσάς βεβαίως) ένα δωράκι. Κάντε click..........



O Δημοσιογράφος
(στη ωραία φωτό μας ο Τειρεσίας στέλνει ένα χαιρετισμό του Νικολέοντος Γαλανάρτη του Αλαζόνος στη δεύτερη φωτό μας, ο δημαρχούλης δίνει εντολές εξόντωσης των Μ.Ε.Π.)
διαβάστε κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: