Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΘΕΜΑ 15

Δημοτικό συμβούλιο της 3ης Ιουλίου 2009.
Η ροή της συνεδρίασης ελέγχεται άψογα από τη στιβαρή κυρία πρόεδρο της συνεδρίασης και όλα βαίνουν ομαλώς. Η διαδικασία διεξάγεται με την κάθε σοβαρότητα που επιβάλλει το γεγονός.
Η σιδηρά πρόεδρος, θα επιδείξει σε λίγο την..... πυγμή της, μη δίνοντας το λόγο στον εκπρόσωπο της νεολαίας, είναι έτοιμη από πριν, έχει κάνει και πρόβες στο σπίτι.
Λίγο νωρίτερα όμως θα αναγγείλλει με τη στεντόρια φωνή της.
ΘΕΜΑ 15
Αίτηση των αναπήρων για παραχώρηση χώρου με σκοπό τη δημιουργία συλλόγου, ο κύριος δήμαρχος θα εισηγηθεί το θέμα συνεχίζει, σκορπίζοντας δέος στην ατμόσφαιρα με ανάμικτο σεβασμό, ανακατεμένο με κρυφό θαυμασμό και μια (μη πω δυο κα τρεις) σταγόνα διάθεσης ξυλοδαρμού.
Και ενώ όλοι περιμένουν Εκείνον να μιλήσει, διακόπτει τη σιωπή που συνοδεύει αυτές τις μεγάλες στιγμές, η φωνή του αντιδήμαρχου φραγκούλη, που λέει:
Ο κατάλληλος άνθρωπος να εισηγηθεί το κατάλληλο θέμα.
όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, ούτε μια πρόεδρος του βεληνεκούς κυρά βάσως, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το χαμό που ακολούθησε.
Η παρατήρηση η δική μας.
Μια ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Πάτρας, μια ο φραγκούλης που τον ξέρει καλά, λέτε να το έχει το κουσούρι παιδιά ο Νικολέων;
Κάτι ξέρουν αυτοί, καλύτερα από εμάς. Ε τι, κουτζάμ Πρόεδρος δικαστηρίου και κουτζάμ αντιδήμαρχος δεν ξέρουν;
Και ένα σχόλιο, τι συμβαίνει στο μεγάλο κτίριο της πλατείας; Άρχισαν να τρώνε ο ένας τις σάρκες του άλλου; Μετά την υπόγεια επανάκαμψη πρώην στελέχους τα έχει πάρει ο φραγκούλης στο κρανίο;






Καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: