Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

QUIZ

Το έχουμε πια καταλάβει όλοι μας.
Τους λεβέντες μας, δεν τους ενδιαφέρει φυσικά η ανάπτυξη του Δήμου μας, αλλά μόνο η δική τους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ανάπτυξη, και ο καθένας προσπαθεί με ότι μέσο μπορεί, να κονομήσει, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, μερικά ευρώ, να διορίσει κανένα από τα παιδιά του, να αποκτήσει κύρος για να μιλάει αλλιώς στα δικαστήρια και ότι μπορεί να κερδίσει ο καθένας για ίδιο όφελος τέλοςπάντων.
Οι περισσότεροι τελικά, έστω και αν χρειάστηκε να δώσουν μάχες σώμα με.... σώμα, να εμπλακούν σε καβγάδες, να απειλήσουν, να ΜΗΝ ψηφίσουν κάτι εκβιάζοντας, τα κατάφεραν να σκίσουν ένα κομματάκι από τη σάρκα του Δήμου μας.
Κατάφεραν να γλείψουν έστω ένα κοκκαλάκι, να πάρουν έστω ένα μικρό μεζέ.
Όμως υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ που αθόρυβα, πονηρά, χωρίς πολλές - πολλές φανφάρες, πως το λένε, στα μουλωχτά, επί 7 χρόνια δημαρχίας γαλάνη, κατάφερε να έχει ΠΑΝΤΑ μεροκάματο.
Επί 7 χρόνια κάταφερε να είναι ΠΑΝΤΑ σε έμμισθη θέση.
Να τσιμπολογάει το κάτι τις του.
Φυσικά δεν εννοώ τον (λέμε τώρα) δήμαρχο, εννοώ κάποιον δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος σημειώστε, έχει και σύνταξη δημοσίου, παχουλή - παχουλή.
Το quiz μας λοιπόν είναι το εξής απλό. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;
Έχετε και μια βοήθεια.
Είναι αυτός που όταν πρωτοξεκινήσαμε, μας είχε αποκαλέσει ψυχικά άρρωστους για αυτά που γράφουμε.
Απαντήστε και κερδίστε:
1. Ένα τριήμερο στη Μύκονο μαζί του, όπου μπορείτε να του κάνατε ότι τραβάει η νοσηρή φαντασία σας.(Στη Μύκονο ΟΛΑ επιτρέπονται, ακόμα και αυτό που έχετε στο νού σας)
2. Ένα δείπνο με το δήμαρχο, σε απομονωμένη ταβέρνα της περιοχής, όπου μπορείτε να τον ρωτήσεΤε γιατί συνέβη αυτό, αλλά και ότι άλλο θέλετε και εφόσον δεν σας ικανοποιούν οι απαντήσεις του, ισχύει η περίπτωση της Μυκόνου (θυμηθείτε ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ).
3. Μια Κυριακάτικη βόλτα για μπάνιο με την κύρα Βάσω Πρόεδρο στη γνωστή κοσμική ακτή "Αμάλθεια" όπου θα την υποχρεώσετε να κολυμπήσει μόνο αυτή με το ζόρι.
4. Ένα χορό "της σκούπας" αποκλειστικά για εσάς, από τον περσινά ξινά σταφύλια, νέο αντιδήμαρχο της πόλης μας.

Αυτά για να μη μας κολάει το Αλ Αιτόλικο Νιουζ με τα κινητά τηλέφωνα που δίνει.
Εμείς είναι σαφές ότι έχουμε καλύτερα δώρα.







Ο Δάχτυλος (πρώην Μέσος Μαύρος Δάχτυλος)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε παιδιά βάλτε κανα δυσκολότερο. Όλοι γνωρίζουν οτι ο χωροφύλαξ είναι ο μόνος που τρώει ανελλιπώς απο τον Δήμο και δεν φαίνεται πουθενά!!!!!!