Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Το …μικρό Δημαρχείο, το γελοίο.

Χωρίς κανένα σχόλιο από εμάς αυτό το εισερχόμενο . Tι να πούμε; Τα λέει όλα.

Διαβάζω και ακούω το πρόβλημα ,που έχουν άτομα με το διαδίκτυο και του blog mep.
Και μάλιστα, ένα μεγάλο κομμάτι του ‘’προβλήματος’’ αυτού, δεν το αντιμετωπίζει μόνο η ηγεσία του Δήμου απ΄ότι φαίνεται, όσο οι προσκολλούμενοι σ αυτήν.
Γιατί, τόσο κόλλημα;
Τόση αφοσίωση;
Τόσος ερωτισμός και προσωπολατρία;
Σε τι ωφελούνται αυτοί οι προσκολλούμενοι από τους δημοτικούς ηγεμόνες;
Μήπως θεωρούν μεγαλοφυή τα σχέδιά τους για την κερδοσκοπική συμπεριφορά τους και την καταστροφή της ανθρώπινης συνείδησης;
Κάνουν σαφώς ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ.
Σαν την σφαλιάρα θα πέσει στο σβέρκο τους η αδιαφορία της δημοτικής αρχής όταν αυτή θα αποσυρθεί από τα δημοτικά έδρανα και λουφάξουν στα σπίτια τους σαν τα ποντίκια.
Θα κλωτσήσουν ακόμα, εξαπατημένοι μου προσωπολάτρες των διοικούντων και το σκαμνί κάτω από τα πόδια σας όταν θα φεύγουν από το Δημαρχείο, για να σας μείνει η θηλιά στο λαιμό.
Τόσο πολύ σας.... εκτιμούν…
Αγαπητοί προσκολλητές της αδαούς ηγεσίας του τόπου μας.
Μην κατηγορείτε την ελευθερία όταν ελεύθεροι δεν είσαστε. Μάθετε να μιλάτε για όσα σας πονούν και σώστε τη μνήμη σας και την αξιοπρέπειά σας. Το να υπογράψεις με το πραγματικό σου όνομα την αλήθεια σου, δεν μας αφορά. Η αλήθεια σου μας νοιάζει. Την ελευθερία της γνώμης σου την κατέκτησες με το διαδίκτυο αν δεν το κατάλαβες. Έχεις λοιπόν ένα μέσον ,να πολεμήσεις. Mη το υποβιβάζεις. Το να σε τραβούν σαν το σκύλο δεξιά και αριστερά, είναι καλλίτερα πιστεύω να μιλάς έστω και ανώνυμα. Τι σημασία έχει αν το λέει ο επώνυμος; Εσένα η πληροφορία σε ενδιαφέρει. Διασταύρωσέ την συζητώντας την και θα ανακαλύψεις πράγματα που ούτε τα φαντάστηκες.
Μάθε και τούτο: Η πόλη μας, γενικότερα, είναι φυλακισμένη στη σιωπή.
Όλοι μας είμαστε υπόδουλοι του Κεφαλαίου που θέλει να μας χρησιμοποιεί, της ασυδοσίας και της ημιμάθειας, γι’ αυτό και σε στοιβάζουν πίσω από τα κάγκελα της σιωπής, για να χάσεις το μυαλό σου, τη γλώσσα που σου έμαθαν. Γι αυτό γράψε, μίλα,έστω και ανώνυμα πες για ό,τι σε αγχώνει,σε πιέζει, σε στεναχωρεί, σε μειώνει. Να σώσεις τουλάχιστον μυαλό και αξιοπρέπεια.
Διάβαζε, ανέλυε, συζήτησε, ψάξε, μάθε, φώναξε, τραγούδα…

Έτσι, σπάνε τα κάγκελα της σιωπηλής φυλακής σου, έτσι τρομάζουν οι λωποδύτες και οι ψεύτες, το άδικο και η ατιμία που οργανώνεται εις βάρος σου. Έτσι, ξεπερνάς τα κόμπλεξ σου και την αδυναμία σου να ανάψεις ένα φως στο σκοτάδι που άλλοι σου επέβαλλαν γιατί είχαν την ανάγκη του γλείφτη.
Μην τους το επιτρέψεις. Δεν θα βρεις σήμερα αρμόδιους όπως τους ζητάς, αξιοθρήνητε κε G.
H μόνη αρμόδια να σε εξυπηρετήσει τώρα είναι η φωνή σου, αυτή που βγαίνει από τα τρίσβαθά σου, αυτή που μοιάζει σαν να σε σκοτώνουν….

α/α


Για την αντιγραφή
Ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: