Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΟ HOLLYWΟOD

Απίστευτο και όμως αληθινό, μάθανε τα χαΐρια μας και στο Χόλιγουντ και το γυρίσανε ταινία. Μπορεί να είναι κινούμενα σχέδια, αλλά θα μου πείτε εδώ γυρίσανε την this is Sparta με αυτό τον τρόπο , το Αιτωλικό θα την γλύτωνε; Αφορμή βέβαια στάθηκε το πρόσωπο που διοικεί αυτό τον τόπο και το σκηνικό γύρω από αυτόν. Είναι μια απεικόνιση της πραγματικότητας με γλαφυρό τρόπο, που όμοιό του πιστεύουμε ότι, δεν υπάρχει. Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα τα οποία στοίχειωσαν την πόλη του Αιτωλικού. Ο σκηνοθέτης, που όπως μαθαίνουμε είναι Ελληνο-ιταλικής καταγωγής, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα, ναι μεν μιας δύσκολης πραγματικότητας και ενός δαιδαλώδους λαβυρίνθου σχέσεων και προσώπων, αλλά στο τέλος αφήνει ένα τόνο αισιοδοξίας, ότι όλα θα πάνε καλά. Ο αλτρουισμός μεταξύ των ατόμων μιας ομάδας ανθρώπων μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο υπερφυσικό, στη έξωθεν παρέμβαση από δυνάμεις και καταστάσεις, που μόνο στη φαντασία του καθενός μπορεί να αναζητηθεί.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον σκηνοθέτη καλές πωλήσεις και δια μέσω του blog μας τον καλούμε επίσημα το καλοκαίρι στο Αιτωλικό. Την πόλη την οποία τίμησε και ευελπιστούμε ότι θα τον τιμήσει. Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει δοθεί ακόμη, αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν ότι παίζετε κάτι ανάμεσα από "Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" ΚΑΙ "ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ". Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν το σκηνοθέτη, παρακαλούμε να το πράξουν σύντομα.


Η ΓΛΥΝΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χε!χε! πολύ καλό!!!
Αλλά παρ' όλα αυτά, δυστυχώς, παραμένουν στις θέσεις στους. Ουσττττ ρε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χε!χε! πολύ καλό!!!
Παρ' όλ' αυτά, παραμένουν ακόμη στο δημαρχείο, δυστυχώς!!!
Ουσττττ ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλοκή τέλεια.Σκηνοθεσία συναρπαστική.Φωτογραφία κάτσε καλά!!! Συλαμβάνεστε και προσλαμβάνεστε στους πρώτους τρεις καλύτερους blogger παγκοσμίως.likea

demles είπε...

Einai poli fevga tainia! Bravo k pali Bravo! ade perimenoume k to sequel!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φοβερο, πολυ γελιο. Και το βιντεο απιθανο και οι υποτιτλοι τελειοι.
oramatistika.tin.anaptiksi