Κυριακή 3 Μαΐου 2009

100 ΗΜΕΡΕΣ και από την ΑΝΑΦΟΡΑ στα ΣΦΑΓΕΙΑ

Κάντε click (εδώ) και θα βρείτε προηγούμενο άρθρο μας μαζί με τα απαραίτητα links για να θυμηθείτε ακριβώς τι συνέβαινε και τι συμβαίνει.
Πέρασαν λοιπόν εκατό ημέρες από τότε. Πέρασε και το Πάσχα όπου χιλιάδες αρνάκια και κατσικάκια κατέληξαν ζουμερά – ζουμερά στις σούβλες μας.
Τι συνέβη όμως; Εμείς φάγαμε το κρεατάκι και τα ψαράκια της λιμνοθάλασσας μέθυσαν..... με το ζεστό τους αίμα; Διότι εάν αποσυντονίζεται ο βιολογικός καθαρισμός στην κανονική περίοδο, όπως δήλωνε τότε ο δημοτικός σύμβουλος γιώργος κατσούλης, και στεκόταν απέναντι από τον δήμαρχο, τότε μπορούμε να φανταστούμε τι συνέβη τώρα.
Να είμαστε λοιπόν σίγουροι ότι ο μπάρμπα γιώργος σαν υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος του βιολογικού θα επαναφέρει το θέμα και θα κατακεραυνώσει το δήμαρχο ή έχουν τακτοποιηθεί οι μικρές ή μεγάλες διαφορές που είχανε μεταξύ τους και έτσι πια αυτομάτως λύθηκε και το πρόβλημα του βιολογικού;;
Δημήτρη Καρέτσο σου υπενθυμίζουμε ότι το θέμα σε αφορά, και ότι περιμένουμε κάτι από εσένα.
Μην μας απογοητεύσεις, είσαι πολύ νέος ακόμα για να καείς μαζί τους. Γιατί εάν επέμβει και εδώ ο εισαγγελέας και υπάρξει νέα καταδίκη, θυμήσου ότι θα είσαι και εσύ έκπτωτος μαζί τους!!!
Κώστα Σταράμο, γιατί το θέμα δεν επανήλθε στο δημοτικό συμβούλιο;;
Αφού τα θυμηθείτε μπορείτε πάλι να θυμώσετε και να αναρωτηθείτε. Ποιού τα συμφέροντα τάχθηκαν να προστατεύουν;;
Τα δικά μας του, ιδιοκτήτη των σφαγείων, του κόμματος τους, ποιού τελικά.
Και εάν, όπως θα ισχυριστούν, τάχθηκαν να προστατεύουν τα δικά μας, γιατί δεν το κάνουν ή αν το κάνουν γιατί εμείς δεν το ξέρουμε;;
Θα απαντήσει στον Δήμο επιτέλους κάποιος;






Η Καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: