Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Γεια σας φίλοι μου και ιδιαίτερα αγόρια και κορίτσια της πόλης μας.
Εάν δεν το καταλάβατε ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ που ΕΡΧΟΝΤΑΙ είστε εσείς. Ναι, ναι εσείς.
Διότι εμείς εδώ είμαστε και προϋπάρχαμε και καλώς ή κακώς (στη δικιά μου προσωπική περίπτωση κακώς) ψηφίσαμε και τα κάναμε όπως τα κάναμε. Παραδώσαμε την πόλη σε συρφετούς ανικάνων, σε κοπάδια λεηλατητών σε ορδές καταπατητών και αγυρτών. Και μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω μόνο για αυτούς μιλάω και για τους προηγούμενους και για τους προπροηγούμενους και για τους προπροπροηγούμενους και για τους προπροπροπροηγούμενους και για όσα προ εσείς θέλετε. (με ολίγες φωτεινές εξαιρέσεις ανάμεσά τους)
Γιατί μου ήρθε να γράψω ένα τέτοιο άρθρο ενώ βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από τις εκλογές.
Η ευκαιρία ήταν.... το άρθρο ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ δΉΜΑΡΧΕ (4 άρθρα παρα κάτω) του φίλου Μέσου Μαύρου Δάχτυλου.
Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, να σας θυμίσω ένα γεγονός που δεν του δώσαμε τότε όση σημασία έπρεπε.
Πριν από ένα περίπου μήνα, όπου κάποιος αφελής χρησιμοποιώντας το όνομα ενός συμμαθητή σας (θυμάστε το PANTELIS 17, υπάρχει ακόμα χαμηλά στο chat και εάν κοιτάξετε θα το βρείτε) για να μας κάνει επίθεση μέσα από το chat.
Γιατί το έκανε όμως αυτό.
Γιατί σας θεώρησε αγαπητά μου παιδιά, χάπατα, πίστεψε ότι εάν καταφέρει να περάσει την επίθεσή του αυτή, θα σας χειραγωγήσει, θα σας οδηγήσει στην κατακραυγή αυτού του ιστολογίου και έτσι θα αποκτήσει συμμάχους. Θεώρησε εντελώς ανίκανο τον φίλο και συμμαθητή σας να αντιδράσει και έτσι του έβαλε στο στόμα αυτά που νόμιζε αυτός.
Ποιος όμως το έκανε αυτό; Ποιος έχει ανάγκη από συμμάχους; Ποιόν ενοχλούν οι Μ.Ε.Π. Δεν θα σας το πω εγώ. Είστε μεγάλα παιδιά έξυπνα και το καταλαβαίνετε μόνα σας. Αυτοί όμως οι ίδιοι που προσπάθησαν τότε να σας χειραγωγήσουν, νομίζουν τώρα ότι με τα δυό τρία κατοστάρικα που σας έδωσαν για την εφημερίδα σας, σας εξαγόρασαν, ότι εσείς θα ξεχάσετε.
Αλλά μην ανησυχείτε, εδώ είμαι εγώ να σας κάνω να μην ξεχάσετε.
Μόλις φύγατε από το γραφείο τους, το φαντάζομαι χωρίς να το γνωρίζω, πήραν εκείνο το θριαμβευτικό χαμόγελο που παίρνει η βρώμικη εξουσία όταν «τακτοποιεί τις δουλείες της» σκεφτόμενοι, πάνε αυτά δικά μας είναι τώρα, και ας γράφουν οι άλλοι ότι θέλουνε. Παιιιιδιά μουρέέέέ χαζά, τα στέλνεις μια εκδρομή και σε βγάζουν δήμαρχο.
Πρέπει να καταλάβετε, ότι δεν σας βλέπουν σαν παιδιά, σαν το μέλλον του τόπου τους, γιατί ο τόπος, τους είναι αδιάφορος, γιατί αν δεν τους ήταν θα έπρατταν έργο, και όχι μπουρμπουλήθρες στους φραπέδες τους.
Εγώ δεν θέλω να σας πω και ούτε θα σας το πω ποτέ όσο θα υπάρχει αυτό το ιστολόγιο μην ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ή ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ή ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ.
Εγώ αυτό που θέλω να σας πω, είναι πως ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ.
Αφήστε λοιπόν εμάς τους γονείς να λέμε ότι θέλουμε.
Εμείς υποκύψαμε και θα το κάνουμε πάλι φοβάμαι, στα μικροσυμφεροντάκια μας, στις πολιτικές μας υποχρεώσεις, στην κομματική μας ταυτότητα.
Εσείς καθίστε, ζυγίστε αυτά που θα ακούσετε προσεκτικά, κοιτάξτε τους τότε υπόφηφιους στα μάτια και δείτε ποιος φαίνεται πιο ειλικρινής ποιός πιστεύεται ότι θα σας δώσει αυτά που σας αξίζουν και ψηφίστε κατά συνείδησή.
Μην θυμηθείτε την εκδρομή που πήγατε και κάποιοι χρησιμοποίησαν το ταμείο του Δήμου σας, για να σας συνδράμουν οικονομικά (ούτε καν από την τσέπη τους). Να θυμηθείτε όμως ότι προσπάθησαν να σας χειραγωγήσουν να σας κοροϊδέψουν, να σας εξαγοράσουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όταν μετρούν τα ψηφαλάκια τους, δεν λένε τι θα ψηφίσει ο π.χ. Πάνος ή η Μαρία, αλλά λένε ο Τάδε ψηφοφόρος μας έχει φέτος άλλον ένα ψήφο, ψηφίζει και ο γιός του φέτος ή η κόρη του.
Δεν σας μετράνε σαν αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά σαν ψήφους δικούς μας, των γονιών σας της οικογένειας.
Γι αυτό λοιπόν, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ που ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Δώστε μας και δώστε τους, ένα καλό μάθημα.



Τειρεσίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Σ΄ αυτόν τον κόσμο βασιλεύει η διαφθορά.Με το χρυσό της χέρι η ατιμία παραμερίζει το δίκαιο.Στην αγορά πουλιέται ο νόμος και μπορείς με αισχρό αντίτιμο να πληρώσεις." ΣΑΙΞΠΗΡ