Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ & Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ

Δεν μπόρεσαν τελικά να αντισταθούν οι καλοί μας φίλοι στον φακό των Μ.Ε.Π. Ο συνεργάτης μας paparazzi με την ακαταμάχητη γοητεία του, έκανε τους πάντες να σταθούν χαμογελαστοί μπροστά στον φακό του με τα καρναβαλιάρικα κοστούμια τους.
Φωτό 1. Ένα φιλικό στιγμιότυπο, του αγαπημένου μας βουλευτή, με την τεράστια προσφορά στο Αιτωλικό, με τον δήμαρχό μας. Φυσικά μέσα στη δυνατή καρναβαλίστικη μουσική νεκροταφείου που επικρατούσε στην πόλη το διήμερο, δεν καταφέραμε να ακούσουμε τι έλεγαν.
Φωτό 2. Ιδιαίτερα προστατευτικός.... ήταν όμως ο αγαπημένος βουλευτής με την τεράστια προσφορά στο Αιτωλικό και με τον περσινά ξινά σταφύλια, νέο αντιδήμαρχο της πόλης. Εδώ την στιγμή που τρέχει στην αγκαλιά του και ο βουλετής, απωθεί τους οχτρούς σαν Νέος Λιακατάς, συγγνώμη Ηρακλής ήθελα να πω.


Φωτό 3. Παρ΄όλη την διασκέδαση και το κέφι που επικρατούσε στην πόλη, ο δήμαρχος με τον περσινά ξινά σταφύλια νέο αντιδήμαρχο της πόλης, βρήκαν λίγο χρόνο για να διαβάσουν τα τελευταία κολακευτικά άρθρα των Μ.Ε.Π.




Φωτό 4। Σε μια σπάνια στιγμή ψυχικής έξαρσης ο δήμαρχός μας, δοκίμασε ένα από τα καινούρια του κοστούμια και φωτογραφήθηκε για όλους τους φίλου του. (τον κώστα και τον.... τέλος πάντων, όλο και κάποιος θα υπάρχει ακόμα)



Φωτό 5. Ο καπετάν Viva Costas Zapata ήρθε από το βουνό όπου όπως ξέρετε ότι διαμένει τις τελευταίες 15 ημέρες από όταν ξεκίνησε το αντάρτικο, μεταμφιεσμένος για να επιθεωρήσει την πόλη. Έφυγε όπως ήρθε χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν. (Αφού και εμείς τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε)




Φωτό 6। Στο καρναβάλι φυσικά συναντήσαμε και συμβούλους της αντιπολίτευσης, που παρόλο την γενική ευφορία που επικρατούσε, δεν μπορούσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για τις συνεχείς επιτυχίες που έχει ο δήμαρχος τελευταία, με κορυφαία του στιγμή την διοργάνωση των εκδηλώσεων του Ντολμά। Διακρίναμε τον σύμβουλο Τζάμπα Μάγκα, που είναι συνεχώς θυμωμένος στο δημοτικό συμβούλιο και μετά το ξεχνάει, τον Μήτσο Γυψαδόρο (γνωστό και ως Τσε Γκε Βάρα του Αιτωλικού λόγω της έντονης αντιστασιακής του δράσης, αυτός με το τουφέκι, φανταστείτε τον χωρίς καπέλο) και έναν ακόμα που όμως δεν καταφέραμε να τον αναγνωρίσουμε।


Φωτό 7। Φυσικά ήταν και ο Δήμος, αλλά με 250€ τον μήνα που να περισσέψουν για κοστούμι και έτσι διάλεξε ένα απλό καπελάκι και το μπαλόνι του। Εντυπωσιακό ήταν όμως το κοστούμι της προέδρου κυρίας Ζαφειρένιας Βεζυροπούλας. Φωτό 8।



Φωτό 9।&10। Δυο εντυπωσιακά κοστούμια ειδικά ραμμένα για το φετινό καρναβάλι, είχε φέρει μαζί του ο γνωστός, καλός μας φίλος μεγαλοεκδότης, ο οποίος για πρώτη φορά δεν γκρίνιαζε επί δικαίων και αδίκων, δεν είχε φέρει μαζί του καμία από τις εμμονές του, είπε λιγότερες από 389 φορές την λέξη εγώ, σε 1 λεπτό (για την ακρίβεια, την είπε μόνο 388 φορές) και εξήρε το έργο του δήμαρχου। Καμαρώστε τον।


Φωτό 11। Διακρίναμε λίγο εκνευρισμένο τον Αποστόλη, όμως πάντα καλοντυμένο και σικάτο।




Φωτό 12. Γνωστοί συμπολίτες μας, διασκεδάζουν και αυτοί στο καρναβάλι της πόλης αμέσως μετά την βράβευσή του στους αγώνες του δρόμου με τις λεύκες που διοργανώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία και τεράστια συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο.






Φωτό 13। Πατριωτικά το πήρε ο Μάκης που τον έπιασε κορόιδο ο δήμαρχος। Στην φωτογραφία την ώρα που πηγαίνει να τον συναντήσει για να κάνουν μια φιλική κουβέντα.

paparazzi

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόλύ βολική για τον Φραγκούλη η φωτο 1. Τι έγινε ρε παιδιά, κουβαλάτε νερό στον μύλο του; Ούτε ο ίδιος δεν θα έγραφε τόσο βολικά γι'αυτόν...

Ανώνυμος είπε...

Ας φαγωθούν μεταξύ τους αγόρι μου ή κορίτσι μου. εμείς θα είμαστε εδώ και θα γελάμε, όταν ο φραγκούλης θα ξεκοκκκαλίζει τον δήμαρχο όπως αυτός ξεκοκκάλισε τον Λιακατά.
ΜΕΠ

Ανώνυμος είπε...

καλέ μου φίλε, έχουμε δηλώσει ότι δεν κουβαλάμε και δεν θα κουβαλήσουμε νερό στον μύλο κανενός. Απλά σας ενημερώνουμε πως ξαναέγινε ο φραγκούλης νέος αντιδήμαρχος, και σας προειδοποιούμε πως θα είναι το μέλλον μας, αν δεν αντιδράσουμε.
Τειρεσίας