Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Με αφορμή το άρθρο που διάβασα στο etolikonews με τίτλο "Αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα καθημερινά προβλήματα" θέλω να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από την ανατολική παραλία της πόλης μας. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει (και φαντάζομαι και εσάς) ποιός εχει την ευθύνη για την καθαριότητα και τη συντήρηση αυτού του σημείου. Γιατί θα είναι, ή του δήμου μας του οποίου προΐσταται ο δήμαρχος και για την καθαριότητα και τα έργα υπεύθυνος είναι ο αντιδήμαρχος φραγκούλης ή του λιμενικού ταμείου του οποίου πρόεδρος είναι ο Κώστας Σταράμος, ο οποίος ζητούσε να είναι δήμαρχος αντί για τον δήμαρχο. Θέλω λοιπόν να δείτε τις φωτογραφίες και να σκεφτείτε το εξής: εάν πηγαίνατε επισκέπτες σε μια πόλη και αντικρίζατε αυτό το θέαμα τι σκέψεις θα κάνατε για τους άρχοντες αυτής της πόλης.......... ........................................................................... (σας έδωσα χρόνο να σκεφτείτε)Α γειά σας, τις ίδιες ακριβώς έκανα και εγώ ή στην καλύτερη για αυτούς περίπτωση θα σκεφτόσασταν ότι αυτή η πόλη είναι εγκαταλελειμμένη και κανείς δεν κατοικεί σε αυτήν. Και σας ρωτώ: Σε αυτή την πόλη θέλουμε να ζούμε; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ποιοί είναι οι ανα ρχικοί που δεν σέβονται το πολίτευμα; Ποιοί είναι οι αναρχικοί που δεν σέβονται τις ψήφους που τους έδωσαν οι συμπατριώτες τους; Κάντε λοιπόν τη δουλειά σας κύριοι αρχόντοι την δουλειά για την οποία σας ψηφίσαμε, και πάψτε να ασχολείστε με το ποιοι είμαστε. Είμαστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!(επιτρέψτε μου μια μικρή παρένθεση. Ρε συ φραγκούλη θυμάσαι μήπως τι έλεγες με στόμφο πριν τις εκλογές και εμείς σαν τα χάπατα σε ακούγαμε αντί να σε δέρνουμε; Το πράγμα που θα κάνω όπωσδηποτε για το Αιτωλικό και μετά θα τα παρατήσω, είναι τα λασπόλουτρα στα Ρεμπάκια. Τό έργο αυτό θα γράφει νίκος φραγκούλης. Αυτό είναι το όνειρό μου. Οράματα ο άλλος όνειρα εσύ, τρείς και κλαμπανίζανε, τράβα μάζεψε κάνα σκούπίδι τώρα)



paparazzi

2 σχόλια:

oramatistika.tin.anaptiksi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
oramatistika.tin.anaptiksi είπε...

Φίλε paparazzi δεν φταίνε αυτοί, αλλά όλοι εμείς που καθε φορα πιστεύουμε τις βλακείες που μας λενε προεκλογικά και πάμε και τους ψηφιζουμε, αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες. Γιατί πάντα δίπλα σε καθε Μαυρογιαλουρο υπάρχει ένας Γκρούεζας και λοιπα τρωκτικά.
Ευτυχώς που τωρα μπορεί ο καθένας μας πλέον ελεύθερα να προβαλει αντίλογο, μέσα απο το ιντερνετ και να τους ξεμπροστιασει. Μάλιστα δεν ξερω πως σας φαίνεται η ιδέα, κάποια κείμενα να τυπώνονται και σε χαρτί και να αναρτουνται σαν αφισα καπου στην πολη η αλλιως, ωστε να διαβαζουν και πολίτες που δεν ασχολούνται με το νετ, τα θεματα των blog
Aλ Αιτώλικο news