Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ

Με αφορμή και εγώ το ίδιο άρθρο του etolikonews "Αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα καθημερινά προβλήματα" θα ήθελα να μην ξεχνάμε την σύνθεση της δημοτικής μας αρχής.
δήμαρχος: γαλάνης κάτοικος Αγρινίου
αντιδήμαρχος: φραγκούλης κάτοικος Φραγκουλέικων
αντιδήμαρχος: σαμαντάς κάτοικος Αιτωλικού - ουάου ένας κάτοικος Αιτωλικού
πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου: τσίντζου κάτοικος Αμάλθειας συγγνώμη Αγρινίου
γραμματέας της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου: κακούρης κάτοικος Σταμνάς
πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης: καραδήμας κάτοικος Κεφαλοβρύσου
Προφανώς οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι κάτοικοι Αιτωλικού ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ. Επίσης όλοι οι ανωτέρω κρίθηκαν βάσει των ιδιαιτέρων ιακανοτήτων που έχουν στην ανικανότητα. Τέλος ανταποκρίνονται πλήρως στο άρθρο 6 του "10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ". Και μην ακούσω τίποτα τρίχες για το ότι πρέπει να εκπροσωπούνται όλα τα δημοτικά διαμερίσματα γιατί εδώ το ΜΟΝΟ που δεν εκπροσωπείται είναι το Αιτωλικό.
Ακολουθεί η οικονομική σας ενημέρωση.
Που ξοδεύουν τα λεφτά τους όοοοοοταν (αραιά και που) έρχονται στην πόλη μας οι ανωτέρω άρχοντες.............
δήμαρχος γαλάνης: Όπως είναι λογικό πάει στο (παλιό, νέο θα σας γελάσω και εγώ δεν ξέρω τι είναι, δείτε παραπλεύρως φωτό) δημαρχείο, γιατί εκεί δεν πάνε άλλοι δημότες.
αντιδήμαρχος φραγκούλης: Πουθενά, δεν έρχεται ποτέ στην πόλη απόγευμα επειδή κυκλοφορεί κόσμος στις καφετέριες, έτσι δεν τον γνωρίζουν οι κάτοικοι του Αιτωλικού και ζει τον μύθο του.
αντιδήμαρχος σαμαντάς: Πουθενά, δεν κάθεται σε κανένα μαγαζί της πόλης πιθανότατα γιατί δεν τα θεωρεί του ύψους του ή γιατί έχει τσακωθεί με όλους τους μαγαζάτορες και φοβάται μην του βάλουν ποντικοφάρμακο στο καφέ.
πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου τσίντζου: Πουθενά, δεν έρχεται ποτέ στην πόλη, πρώτον διότι δεν της αρέσει η μυρωδιά μας προτιμάει το κατσικίσιο άρωμα και δεύτερον δεν ξέρει μετά τη δύση του ηλίου να βρει τον δρόμο. Στις δυο παρελάσεις που έρχεται δεν ξοδεύει λεφτα γιατί είναι κυρία και την κερνάνε.
γραμματέας της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κακούρης: Πουθενά. Δεν έρχεται ποτέ στην πόλη από πεποίθηση.
πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης, καραδήμας: Πηγαίνει μαζί με τον δήμαρχο γαλάνη στο παλιονέο αναλόγως της εποχής δημαρχείο.

Να τους χαιρόμαστε. Αν περιμένετε να ζήσετε από αυτούς, καταθέστε χαρτιά για σύνταξη.
Στη φωτό (paparazzi) το δημαρχείο της παραλίας. Κυρ' γιώργο μπορείς να αποφασίσεις σε παρακαλούμε αν τα έχεις καλά με τον δήμαρχο ή όχι; Έχουμε αλλάξει την ταμπέλα δέκα φορές. Ένα σωρό λεφτά κοστίζει. Εκτός και αν το κάνετε για να μας εξοντώσετε οικονομικά, οπότε είναι πράγματι ένα πολύ σπουδαίο οικονομικό σχέδιο, συνεχίστε έτσι.


Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: