Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΠΤΩΝ

Κυρίες και κύριοι, αγαπητά μου παιδιά, σύλλογοι και μέλη συλλόγων, αρχές του τόπου, ενεργοί και μη πολίτες, δημοσιογράφοι και εκδότες, υπάλληλοι και άνεργοι, παράνομοι και νόμιμοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, λάτρεις λοιπών θρησκειών, αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί, κοντοί, καμένες από κοντό, ψηλοί, καραφλοί αλλά και μαλλιάδες, ξανθιές, μελαχροινές, κοκκινομάλλες και άλλες, μποέμ εκ πεποιθήσεως, λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, δίμετρες Ρωσίδες, καμένοι από δίμετρη Ρωσίδα, μπουζουκομάχοι, μπουζουκοβόροι, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνοι και λάγνοι γενικώς, θύματα της 17ης Νοέμβρη και λοιπών τρομοκρατικών οργανώσεων, ερωτευμένοι και ερωτευμένες, εορτάζοντες τη σήμερον και μη, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, ηλίθιοι και πανηλίθιοι, σταρχιδιστές, σοβινιστές, φετιχιστές, γενικώς σε ιστές, κουμπάροι, σώγαμπροι, λάτρες του Elvis και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…
Μας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε συνεπείς και χρήσιμοι δημότες.......

Διαβάζω στο άρθρο των φίλων, Γραμματοσυλλέκτη (αυτόν δεν τον πολυγουστάρω, αλλά τέλος πάντων) και Δημοσιογράφου με τίτλο ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ότι ο δήμαρχος ρωτάει διακριτικά, ποιοι έχουν στο σπίτι τους Η/Υ και σύνδεση στο διαδίκτυο, ώστε να βρει ποιοι αποτελούν την συντακτική ομάδα των Μ.Ε.Π. , να τους κάνει μήνυση, να τους καταδικάσει (δεν ξέρει ακριβώς τον λόγο που θα τους καταδικάσει, αλλά θα το βρει στην πορεία ο δικηγόρος), να ζητήσει αποζημίωση και έτσι να κλείσει η Μαύρη Τρύπα (& εδώ) των οικονομικών του Δήμου μας.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την τιτάνια προσπάθεια που παίρνει στις πλάτες του και εμείς ως δημότες τι υποχρέωση έχουμε.
Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε στη σύνταξη μιας λίστας υπόπτων, ώστε να ξεκινήσει η έρευνα, να προσαχθούν οι πρώτοι ύποπτοι και να αρχίσουν οι ανακρίσεις.
Θα κινηθούμε με την βασική αρχή ότι ύποπτοι είναι όλοι όσοι:
Έχουν υπολογιστή & τηλεφωνική σύνδεση ταυτοχρόνως
Άρα λοιπόν έχουμε:
Στους περίπου 10000 κατοίκους του δήμου, αντιστοιχούν γύρω στις 2500 τηλεφωνικές συνδέσεις। Εξ αυτών έχουν υπολογιστή στο σπίτι τους, βάσει στατιστικών το 30% άρα η λίστα μικραίνει περίπου στους 750. Εξ αυτών σύνδεση στο διαδίκτυο έχουν περίπου 50%, άρα ακόμη μια περικοπή της λίστας στο 375.
Πρέπει όμως εδώ να συμπεριλάβουμε, και τους φοιτητές που ζουν εκτός Αιτωλικού και είναι περίπου 500 άτομα. Εξ αυτών πληρούν τις προϋποθέσεις ενοχής, περίπου οι 250. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν κατοχυρώνουν δικαίωμα ενοχής, αλλά εκ του πονηρού σκεπτόμενοι, χρησιμοποιούν τα άντρα της ακολασίας που ονομάζονται internet café. Εδώ ανοίγει ολίγον η λίστα διότι αν υπολογίσουμε και τους φίλους τους που μπαίνουν και διαβάζουν, τότε περίπου θα τους υπολογίσουμε σε 25000 έως 30000, και εάν συμπεριλάβουμε και τα δύο δικά μας συν τα 4 του Μεσολογγίου, internet café, τότε θα έχουμε άλλη μια μικρή μεγέθυνση της λίστας κατά 15000 ύποπτους.
Μέχρις εδώ λοιπόν έχουμε μια λίστα που περιλαμβάνει 45625 υπόπτους.
Σαφώς βεβαίως θα πρέπει να συμπεριληφθούν και όσοι έχουν επαφές με την Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, και οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει ύποπτοι, λόγω των συναλλαγών τους με διάφορα ύποπτα internet café. Αυτή η κατηγορία υπολογίζεται να έχει 452133 υπόπτους. Επίσης για να μην μας ξεφύγει κανείς, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και αυτούς που δουλεύουν ή επισκέπτονται καφετέριες, που ναι μεν έχουν Η/Υ και σύνδεση, και μπορεί να μπει όποιος θέλει και να γράψει ψευδωνύμως τέτοιες αθλιότητες, ΑΛΛΑ αυτές οι καφετέριες δεν είναι επισήμως internet café. Αυτό το νούμερο το υπολογίζουμε σε περίπου 612126,40 υπόπτους.
Ακόμα θα προσθέσουμε στην λίστα και όσους απλώς μπαίνουν χωρίς όμως να γράφουν, διότι μπορεί να τους καρφωθεί η ιδέα να γράψουν κανένα προσβλητικό σχόλιο ή να στείλουνε κάποιο ηλεκτρονικό μήνυμα. Εδώ θα λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι το Μ.Ε.Π. έχει προβληθεί από το troktiko.blogspot.com το όποιο τώρα που μιλάμε έχει δεχτεί 57122143 επισκέπτες, άρα όλοι αυτοί είναι ύποπτοι για συναλλαγές με τους Μ.Ε.Π.
Έτσι λοιπόν μέχρις στιγμής η λίστα μας αριθμεί 56.432.027,40 υπόπτους.
Κλείνουμε, με τις δύο τελευταίες κατηγορίες υπόπτων που είναι οι επισκέπτες των τοπικών ιστοσελογίων που είπαμε ότι είναι κατά την τελευταία καταμέτρηση της Κυριακής 22 Μαρτίου είναι 114.743 πολλαπλασιαζόμενο επί δύο διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να διάβαζαν δύο-δύο κάποιο άρθρο κα να μην έκαναν δικό τους χτύπημα.
Η τελευταία κατηγορία μας είναι εκείνοι που δεν έχουν καμία σχέση με εμάς, αλλά μπήκαν κατά λάθος στα ιστολόγια του Αιτωλικού από την διαδικασία που υπάρχει πάνω ψηλά και γράφει επόμενο ιστολόγιο. Εδώ βέβαια θα πρέπει να κάνουμε υποθέσεις διότι για παράδειγμα, βλέπουμε στο Μ.Ε.Π. ότι έχουμε 3 εισόδους από την Ινδία και άλλες 3 από την Βραζιλία και 18 από τις Ηνωμένες Πολιτείες οβ Αμέρικα. Ας’ υποθέσουμε ότι αυτών των ανθρώπων, επειδή δεν ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά (και ευτυχώς γιατί δεν μπορούν να διαβάσουν τα χάλια μας), τους άρεσαν απλώς οι φωτογραφίες και το είπαν σε μερικούς φίλους τους, για να μπουν να γελάσουν. Αν λάβουμε υπ’ όψιν τον πληθυσμό αυτών των χωρών και το πόσα internet café μπορεί να έχουν, αμέσως διαπιστώνουμε ότι έχουμε ένα αριθμό υποψηφίων ενόχων περίπου 234.188.106,20.
Νομίζω ότι έχω καλύψει όλο το φάσμα που θα πρέπει να ελεγχτεί, και ο αριθμός φτάνει το πολύ λογικό νούμερο 292.534.876,60.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μόλις τώρα έγινα ένας χρήσιμος πολίτης.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην δημοτική μας αρχή, ΑΛΛΑ εσείς θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να φανερώσετε και κάποια άλλη κρυφή λίστα που εμείς την ξεχάσαμε, αλλά και εξειδικευμένες περιπτώσεις, που ενδεχομένως να είναι ύποπτοι, αλλά να έχουν βρει τρόπο να διαφεύγουν της προσοχής της δημοτικής μας αρχής.

Τειρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: