Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Άμεση ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης του Δήμου μας, στο άρθρο του συνεργάτη του mep Τειρεσία, ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Λάβαμε την παραδίπλα φωτογραφία, από τον εκλογικό συνδυασμό, ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (όπου εμφανίζονται τα στε- λέχη του συνδυασμού,να χαιρετούν, με εμφανή αγωνιστική διάθεση) που συνοδευόταν από το παρακάτω μήνυμα: Ο εκλογικός συνδυασμός ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ χαιρετίζει τον αγώνα του etolikomep, δηλώνει φανατικός θαυμαστής, προτείνει την δημιουργία συλλόγου "Φίλων του mep", επίσης προτείνει να προσφερθεί τσάι, στις κυρίες του νεοσύστατου συλλόγου , να μοιραστούν μάσκες τις απόκριες στα μέλη του συνδυασμού, (για να μπορούμε να βγούμε στο δρόμο χωρίς να μας γνωρίζουν) και τέλος αποφασίζουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μην φοράει κανένας μας γραβάτα, οι κυρίες του συνδυασμού μας να μην φορούν κοσμήματα και να χασμουριόμαστε όλοι μαζί, και όχι ένας ένας όπως κάναμε μέχρι σήμερα, μετά από κάθε εισήγηση της συμπολίτευσης, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, από τον θόρυβο που θα κάνει τον συντονισμένο μας χασμουρητό.
Η δημοτική παράταξη ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ δηλώνει υπεύθυνα ότι οι δυναμικές αντιδράσεις θα κορυφωθούν μέσα στην επόμενη εικοσαετία. Δεν θα τους αφήσουμε έτσι. Θα τους χορέψουμε στο ταψί. Ήδη ομάδα στελεχών, ετοιμάζει την δυναμική μας αντίδραση που θα λάβει χώρα τις απόκριες του 2014. Δεν θα πετάξουμε τον χαρταετό μας την καθαρή δευτέρα της αναφερόμενης αποκριάς. Ανάλογα δυναμικές θα είναι και οι επόμενες αντιδράσεις μας, που προγραμματίζουμε για όταν ξυπνήσουμε.
ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για ένα καλύτερο αύριο
Φτάνει πια, ΟΧΙ άλλοι ΠΟΛΙΤΕΣ με ΟΡΑΜΑ। ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ। ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ। ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ। ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ। ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
Για την αντιγραφή
Τειρεσίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται ότι προοθείται πάλι ένας οπισθοδρομικός ηλεκτρολόγος της ΔΕΗ είναι αλήθεια; Γιατί εχουμε χορτάσει και δεν μπορούμε άλλο

Ανώνυμος είπε...

Δώσε μας στοιχεία, ένα όνομα ή έστω αρχικά και υποσχόμαστε να το ψάξουμε και εάν υπάρχουν έστω και αποχρώσες ενδείξεις ύποπτης συνδιαλλαγής, υποσχόμαστε να τους ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ mep.
Η συντακτική ομάδα του mep