Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Το θέατρο της Δημοτικής Αρχής στο Ντολμά

Κάποιοι νόμισαν ότι δε θα γίνουν αντιληπτοί, νόμισαν ότι θα μας ξεφύγουν, αλλά εμείς με την κρυφή μας κάμερα τρυπώσαμε στα παρασκήνια των δοκιμαστικών του θεατρικού, που πυρετωδώς προσπαθεί να ανεβάσει η ηγετική ομάδα της Δημοτικής Αρχής. Η παράσταση θα είναι προς τιμή των πεσόντων περιπατητών του δρόμου Κατράκειο- Ντολμάς. Θα γίνει πάνω στη νησίδα του Ντολμά, ώστε αν χρειαστεί κάποιος να πάει προς νερού του να τα ρίξει στον τελικό αποδέκτη.
Στο ρόλο του Τούρκου ο Αστυφύλαξ,στο ρόλο του Πρωτοπαλίκαρου του Τούρκου ο Δήμος, ο οποίος μετά την δεύτερη δόση των 250 € που έλαβε δείχνει απερίγραπτο φανατισμό. Στο ρόλο του Καπετάνιου ο Περσινά Ξινά Σταφύλια, στο ρόλο του Μήτσου ο Μήτσος και στο ρόλο του φραπέ ο Δήμαρχος.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, τα δε έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της έκδοσης του βιβλίου με τις χίλιες λέξεις, ότι περισσέψει θα διατεθεί για αγορά αιγοπροβάτων ώστε να δέσει η περίφραξη του Μουσείου με το περιβάλλον. Το γάλα θα μοιράζετε στους εν Αθήναις που ήρθαν και φέτος να καρναβαλιστούν στο Ντολμά. Το μαλλί που θα προέλθει από το κούρεμα των ζωντανών θα επενδυθεί στο κτήριο του Μουσείου ώστε τα έργα να έχουν τελικά τη θερμοκρασία που είναι απαραίτητη για την συντήρηση τους. Καλούνται άπαντες να στηρίξουν το έργο της Δημοτικής Αρχής. Εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή και παρακαλούμε μετά το πέρας της παράστασης οι πρωταγωνιστές να μας εξηγήσουν πως τα κατάφεραν με το άρμεγμα. Στα παρασκήνια βέβαια λάβαμε την απάντηση από το Δήμαρχο, η οποία ήταν λογικότατη και τον συγχαίρουμε για την ειλικρίνεια. Εδώ αρμέξαμε ολόκληρη Δημαρχία, με τα πρόβατα δε θα τα καταφέρναμε;



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: