Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, με τίτλο ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ, μεταξύ άλλων, ότι: αυτό το blog «Έχει σκοπό να θυμίσει στους νυν, στους επόμενους και σε αυτούς που θα αρχίσουν να βγαίνουν από τις τρύπες τους για να διεκδικήσουν την δημαρχία την επόμενη τετραετία, (ενώ μέχρι την στιγμή εκείνη, θα είναι ανύπαρκτοι και δεν θα έχουν καμία απολύτως τοποθέτηση και σε τίποτα) ότι ο τόπος αυτός, δεν αποτελείται από απαίδευτους, ανίκανους και αδαείς δημότες, αλλά από ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ।»
Αλλά τις μάντες θα ήμασταν εάν δεν μπορούσαμε να κάνουμε και μια πρόβλεψη।

(Στην αποκλειστική φωτό που δημοσιεύουμε (paparazzi) φαίνεται κάποιος(α) που θέλει να ονομαστεί υποψήφιος(α) δήμαρχος την ώρα που σκάει μύτη από την φωλίτσα του). Ακούω λοιπόν ότι σε κάποια συγκέντρωση, “ιδιωτικοδημόσια”, τέθηκε το ερώτημα, εάν θα περιμένουν τον δήμαρχο ή εάν θα ξεκινήσουν. Τότε κάποιοι από τους παριστάμενους αλάλαξαν: «μα εδώ είναι (ο ή η) δήμαρχος. Έχουμε κίνηση στήριξης νέου προσώπου; KΑI ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ; Αναρωτιέται το mep.
Και εάν ναι, που, σε τι, πως, ποια, πότε, τοποθετήθηκε το εν λόγω πρόσωπο, για τα θέματα της πόλης. Τι άποψη έχει για τα τεκταινόμενα, ποια η προσφορά του(της), στον πολιτισμό, στα κοινά,στην ανάπτυξη της πόλης μας.
Απάντηση: το απόλυτο κενό.
Παιδιά, για να σοβαρευτούμε, γιατί δεν αντέχουμε άλλο χαμένο καιρό. Εάν θέλετε οπωσδήποτε να στηρίζεται κάποιον για να είστε «μέσα στα πράγματα» κάντε το, αλλά δείξτε την στοιχειώδη σοβαρότητα. Προφανώς η επόμενη είναι η τελευταία μας τετραετία σαν Δήμος Αιτωλικού, και αν κάτι γίνει σε θέματα ανάπτυξης και υποδομών, θα πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ (λέμε τώρα) και την επόμενη τετραετία (από εμάς εξαρτάται), γιατί μετά δεν θα ήμαστε τίποτε άλλο, παρά ένα Δημοτικό Διαμέρισμα του καινούργιου Δήμου που θα δημιουργηθεί και σαφώς η αντιμετώπιση που θα έχουμε θα είναι το ίδιο καλή, με αυτή που επιφύλαξε ο δικός μας Δήμος, στα Δημοτικά Διαμερίσματα, του Αγ. Ηλία ή της Σταμνάς κλπ.
Με βάση τα παραπάνω, πιστεύετε ότι το πρόσωπο που αποκαλέσατε δήμαρχο είναι ικανό να ανταποκριθεί, έστω και στο 1%; Γιααα να ακούσω τα παιδάκια, τι απάντησαν; Καμία απάντηση. Απλώς τα παιδία παίζει.
Γι’ αυτό αφήστε τον (την) στη φωλίτσα του, να βόσκει.
Μαθαίνω ότι στη συγκέντρωση αυτή ήσαν παρόντες και δυσαρεστημένοι ΠΟΛΙΤΕΣ με ΌΡΑΜΑ;;
ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: