Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Η ΚΑΝΤΑΔΑ

Αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν την Βεζυροπούλα έξαλλη με την τοποθέτηση του Δημάρχου. Καλά όλα τα άλλα, αλλά να υποσχεθεί ηδονή και μόνιμη ευημερία, ο Δήμαρχος; Αυτό πώς δικαιολογείται;
Και πως θα ξεχωρίζει ο λαουτζίκος από τους ευγενείς;
Και όλα αυτά με κόστος το κέρας της Αμάλθειας;
«Απαράδεκτος, αδιόρθωτος και ακόμη μια φορά ανακόλουθος», φάνηκε να τσιρίζει η Βεζυροπούλα.Έλα όμως που η Βεζυροπούλα, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.
Ο Δήμαρχος μη χάνοντας ευκαιρία και κατέχοντας το όπλο του αιφνιδιασμού, (τόσοι και τόσοι πολίτες περνούν από το γραφείο του και φεύγουν όλοι ικανοποιημένοι), αρπάζει το όργανό του και πάει στην συμπολίτισσά του Βεζυροπούλα για καντάδα.।
Μην πάει ο νους σας στη Δραπετσώνα κτλ έχουμε νέο ρεπερτόριο.
Προς στιγμήν απειλήθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ Δημάρχου και σημερινού ιδιοκτήτη της κατσίκας, Αμάλθειας.
Έλα όμως που η φωνή και το κάλλος του Δημάρχου ήταν τέτοιο, που δεν επέτρεψε την περαιτέρω αντίδραση του αντιδραστικού Δεξιού ιδιοκτήτη της Αμάλθειας, απέναντι στον απύθμενο εκσυγχρονιστή, αντιπροεδρικό και Αριστερό Δήμαρχο! Στο τέλος έγιναν μια καλή παρέα και έκαναν όλοι μαζί οράματα για πετράδια, αγάπες και πλούτη όπως λέει και το άσμα της καντάδας।Η κάμερα του mep ήταν παρούσα για μια ακόμη φορά (αποκλειστικά) και απαθανάτισε την τρυφερή εκείνη στιγμή.Ο ιδιοκτήτης της Αμάλθειας δεν διακρίνεται γιατί έχει αναρριχηθεί αριστερά στα ψηλά δεξιά, από αριστερά ο Δήμαρχος και η δεξιά Βεζυροπούλα που είναι αριστερά, στο δεξιό έδαφος με το αριστερό δέντρο από αριστεροδεξιά, τα οποία όμως στηρίζουν τον δεξιό ιδιοκτήτη από αριστερά που είναι ψηλά στα δεξιά δίπλα στα αριστερά από δεξιά.
Άντε τώρα να βγάλουν άκρη οι υπηρεσίες, το πιστεύετε; μπα!!!
Άδικα παιδευόμαστε, αυτοί τα βρήκαν μεταξύ τους, λέτε να τα βρήκαν και οι κρατικές υπηρεσίες;
Ένα ερώτημα όμως με βασανίζει ακόμη। Το δεξιό έδαφος στα αριστερά ποιος είναι;

Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: