Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ


Επιτέλους η δημοτική μας αρχή (ήταν ανάγκη να επιστρέψει ο περσινά ξινά σταφύλια, νέος αντιδήμαρχος της πόλης μας για να ληφθεί αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία;) αποφάσισε να εκθέσει τα προιόντα που παράγει η ίδια (η δημοτική αρχή) με την καθοριστική συμμετοχή της αντιπολίτευσης και μάλιστα να τα εκθέσει σε μουσείο.
Το etolikomep χαιρετίζει την πρωτοβουλία, συγχαίρει και εύχεται ολόψυχα, πάντα τέτοια!!
Στη σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύουμαι (την οποία τράβηξε ο συνεργάτης του etolikomep, paparazzi) σημαντικοί παράγοντες του τόπου προβάλλουν το προιόν τους.
ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΡΕΕΕ! ΣΕΜΝΑ, ΤΑΠΕΙΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. Μια λιτή τελετή, μια σεμνή παρουσίαση και ο τόπος έγινε αμέσως γνωστός, σαν η πόλη που παράγει με τα ίδια τα χερια των αρχόντων της, ΜΑΛΑΚΙΑ.
Τώρα θα πλακώσουν και οι τουρίστες, για να γνωρίσουν από κοντά αυτούς τους ιθαγενείς, που εξέλεξαν τέτοιους άρχοντες, και έτσι θα ανθίσει οικονομικά ο τόπος, (και μάλιστα μέσω διεθνούς οικονομικής κρίσης) και θα έχει ολοκληρωθεί ένα σημαντικό έργο ανάπτυξης.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ! ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.
(Το σχόλιο της τελευταίας σειράς, με τα κεφαλαία γράμματα, είναι του καινούργιου συνεργάτη της στήλης μας, Κοψοχέρη - σύντομα κοντά σας)
Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: